Ne place sau nu, Facebook este cel mai tare site de socializare la ora actuală şi al doilea din lume din punct de vedere al traficului. Cu un astfel de CV, puţini reuşesc să-l ignore, mai ales când vine vorba de celebrităţi.

În ziua de azi, aproape oricine îşi doreşte să iasă în evidenţă, să fie admirat de cât mai mulţi, să fie în lumina reflectoarelor. Iar pentru un om obişnuit, Facebook este cel mai la îndemână mijloc de promovare: mai întâi intră în contact cu prietenii apropiaţi, apoi cu prietenii prietenilor apropiaţi şi tot aşa până când ajung să aibă în listă indivizi de care nici măcar nu au auzit, dar care figurează drept „Friends”.

Dintre toţi membrii,V.I.P.-urile, vedetele aflate pe val şi personalităţile consacrate au cele mai multe legături şi comentarii. Pentru acestea, site-ul deţinut de Zuckerberg reprezintă o modalitate excelentă de a păstra legătura cu fanii. Sau, în cazul în care vedeta în cauză nu mai este printre cei vii, pagina de Facebook este un loc unde fanii îşi pot manifesta sentimentele faţă de artist şi realizările lui.

Iată un top al celor mai populare personalităţi de pe Facebook în momentul de faţă.

Locul 1 – Michael Jackson

Regele muzicii pop are 16.148.399 de fani şi este lider în acest top.

Locul 2 – Lady Gaga

Controversata Lady Gaga se menţine sus nu doar în topurile posturilor de muzică sau la vânzările de discuri, ci şi în topul de popularitate pe Facebook. Ea a adunat până în prezent 12.317.381 de fani, curioşi să afle ce este: lady, mister sau ambele?

Locul 3 – Vin Diesel

În mod curios, Vin Diesel „cel vestit” reuşeşte să ocupe treapta a III-a a podiumului cu 11.241.442 de fani. Ca să ajungă aici şi-a făcut loc cu pumnii şi picioarele.

Locul 4 – Barrack Obama

Preşedintele Statelor Unite se află şi el la înălţime, dar mai are până să fie idolatrizat: 10,340,000 de fani, printre care Bin Laden şi Kim Jong-Il.

Locul 5 – Megan Fox

Bruneta care de curând a pierdut rolul pentru viitorul titlu din seria „Transformers”, ocupă totuşi poziţia de mijloc în clasamentul de popularitate pe Facebook. Are 9.410.610 de fani. Bărbaţii o adoră pentru cum arată, femeile probabil pentru talentul actoricesc şi inteligenţa sclipitoare.

Locul 6 – Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a mers ca trenul pe lângă linie la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Cu toate acestea, este susţinut în continuare de peste 7.932.208 de fani: jumătate femei, jumătate gay.

Locul 7 – Hugh Laurie

Actorul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de succes Dr. House, se situează foarte aproape de starul portughez (şi aici mă refer la numărul de fani, nu la proximitatea în spaţiu): 7.840.000.

Locul 8 – Lil Wayne

Plin de tatuaje şi cu o constituţie atletică ranforsată în ghetto-urile americane, rapper-ul Lil Wayne a cucerit cu parfumul D&G (amestecat cu miresmele de tomberon fumegând) simpatia a 7.656.295 de cocalari utilizatori Facebook.

Locul 9 – Justin Bieber

Sincer să fiu, nu ştiu cine e acest Justin Bieber. Dar are aproape 7 milioane de fani. And nothing else matters… not.

Locul 10 – Taylor Swift

O cântăreaţă foarte apreciată de iubitorii de muzică pop-country: 6.740.000 de fani pe Facebook şi mult mai mulţi pe Pământ.

Sursa: huffingtonpost.com

Reclame