Modul in care ne imbracam spune multe despre personalitatea noastra (uneori chiar prea multe), iar tricourile inscriptionate cu diverse mesaje ne ajuta sa devenim, pe loc, extrem de simpatici celor care nu ne cunosc sau macar sa starnim un zambet celor care nu ne simpatizeaza.

Va prezint cateva instantanee postate pe Internet de posesori ai simtului umorului din intreaga lume, culese de oddee.com si menite sa va delecteze intr-o zi superba in care, cel mai probabil sunteti la lucru, din moment ce alegeti sa stati in fata calculatorului :).

O marturisire sincera: „As fi vrut sa fie creiere”. Un sondaj rapid in randul privitorilor ar arata cu siguranta ca acestia ar da un raspuns cvasiunanim :” Noi nu!”.


Un gand ascuns: „Bea pana ajungi sa ma doresti!”. La ce bun, daca biata fata ajunge inainte in coma alcoolica?

No comment

Pustoaica asta sigur s-a plictisit singura si vrea ca iubitul ei sa se joace jocuri video si cu ea…

Daca orice cura de slabire da gres, cu acest tricou succesul e asigurat.

Baiatul din stanga e fericit ca „a invins anorexia”. Nu avem nici cel mai mic dubiu in aceasta privinta.

„Eu ti-am facut asta”,ii reaminteste viitorul tatic mamicii aflate in chinurile facerii. Hmm, cat de lipsit de inspiratie trebuie sa fii?!?!?!

„Nimeni nu stie ca sunt gay”, pare convins tanarul din imagine. Stttttt, nu spunem nimanui, sa ramana doar intre noi!

Da, si el are dreptate cand spune: „necazurile ma urmaresc”. Dar nici el nu fuge prea tare de ele…

Acest tanar sustine sus si tare: „Obama este sclavul meu”. O fi fost macar amendat pentru acest joc de cuvinte nefericit?

„Tocmai am realizat ca nu imi pasa”, ne anunta domnul simpatic din imagine. Mai bine mai tarziu decat niciodata, sa speram insa ca se limiteaza la a se stramba la noi.

Anunțuri