Ati auzit de connect? Connect este cea mai buna revista de telecomunicaţii şi internet din Europa. Noul sait al revistei connect este foarte fain, gasiti informatii diverse, de la telefonie mobila si fixa până la teste de smartphone-uri, laptopuri, sistem de navigaţie, accesorii, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului. Navigarea printre domenii se face destul de usor, nefiind necesare cunostinte speciale. Interesant este faptul ca aici puteti gasi si editia online a revistei connect, incepand cu anul 2002.
Mi-ar placea sa vad pe acest sait o sectiune unde cititorii sa beneficieze de ajutor profesionist pentru asi cumpara, de exemplu un laptop, si nu prea au cunostinte in domeniu. Sa i se recomande o marca si poate un magazin online, de unde poate cumpara laptopul in functie de bugetul de care beneficiaza.
Si mi-ar mai placea sa vad o sectiune cu download de programe free si drivere pentru calculatoare laptopuri, telefoane, gps-uri, diverse teme pentru windows (xp, 7) si telefoane mobile.
Vizitati saitul www.connect.ro pentru a ramane conectati cu tehnologia de ultima generatie si pentru a afla mai multe detalii despre gadgetul dorit.

Reclame